?Курячі грудки фаршировані гречкою і печерицями?

? На 100 гр – 96.53 ккал ? білки – 10.88? жири – 3.47? вуглеводи – 5.2 ?

Складові:
Куряче філе – 4 шт.,
Гречка – 1 стакан,
Вода – 2 склянки,
Печериці – 500 гр.,
Цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.,
Вершки – 500 мл.,
Оливкова олія – ​​2 ст.л.,
Сіль за смаком,
Перець чорний мелений – за смаком.

приготування:
1. Гречку промити під холодною проточною водою.
У сотейник налити 2 склянки води, довести до кипіння, посолити, всипати гречку, довести до кипіння, накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити гречку до повного випаровування води (до готовності).
2. У великому сотейнику (сковороді) нагріти оливкове масло, покласти нашатковану цибулину і обсмажити до злегка золотистого кольору.
До цибулі додати нарізані пластинами печериці, обсмажувати гриби до повного випаровування рідини. Гриби посолити, поперчити за смаком.
3. Гречку змішати з невеликою кількістю грибів.
4. Посередині курячого філе, гострим ножем, зробити надріз, не доходячи до кінця філе.
Так само потрібно зробити бічні надрізи всередині філе, тим самим, збільшиться кишеню для начинки.
Підготовлені філе посолити всередині і зовні. Начинити гречкою з грибами, і закрити “кишеню” меншим філе.
5. У сковороді-гриль (або в звичайній сковороді) нагріти пару столових ложок рослинного масла, обсмажити нафаршироване філе з двох сторін до злегка золотистого кольору.
У сотейник, з рештою грибами, налити вершки, довести до кипіння, посолити, поперчити за смаком, покласти туди обсмажені курячі філе і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *