Мексиканський омлет: сніданок струнких!

?на 100грам – 113,9 ккал?Б / Ж / В – 9,77 / 6,25 / 4.87?

інгредієнти:
Яйця – 4 шт
1% Молоко – 1/3 ст
Сир – 3/4 ст
Червоний стручковий перець – 1 шт
Лук – 4 шт (перо)
Петрушка – 1/4 пучка
Сіль – за смаком

приготування:
Збийте яйця, молоко, з половиною порції сиру, сіль і перець. В отриману суміш додайте цибулю і петрушку. Ретельно перемішайте. Нагрійте сковороду на сильному вогні. Влийте трохи масла. Зменшіть високу температуру до середньої. Влийте половину яєчної суміші. Накрийте сковороду кришкою і смажте омлет протягом 2-5 хвилин (поки яйце почне «схоплюватися»). Посипте половиною нарізаного перцю на омлет, висипте ще другу половину порції сиру. Продовжуйте смажити на повільному вогні ще 3-4 хвилини поки яйце не стане золотистого кольору і не залишиться рідкого яйця. Складіть омлет навпіл.  Можна їсти.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *