Салат французький

на 100грам – 81,12 ккал, Б / Ж / В – 4,89 / 3,69 / 6,78

інгредієнти:
1 шт Яблука
Морква 1 шт
Куряче 1 Яйце шт
СИР твердий 30 г
Цибуля ріпчаста 30 г
Сметана нежирна за смаком

приготування:
Цибулю порізати півкільцями. Обшпарити окропом,щоб не гірчила.Змастити  сметаною
Наступний шар – терта сира морква. Змастити злегка сметаною
Наступний шар – терте яблуко. Змастити злегка сметаною
Наступний шар – варене яйце на тертці. Змастити злегка сметаною
Наступний шар – знову сира терта морква. Злегка змастити сметаною
Останній шар – тертий сир

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *