?Тріска, запечена по-грецьки: легко і смачно?

? На 100 гр – 77 ккал ? білки – 13,58 ? жири – 1,52 ? вуглеводи – 3,23 ?

?Інгредіенти:

• Філе тріски 2 шт.
• Насіння коріандру 2 ст. ложки
• Щіпка сушеної паприки
• Сіль 1 чайна ложка
• Винний оцет або лимон ½ ст. ложки
• Зелень за смаком

?Приготування:

У добре розігріту сковороду засипте насіння коріандру і злегка обсмажте протягом 5 хвилин при постійному помішуванні. Обсмажене насіння остудіть, а потім подрібніть в ступці з сіллю. Розігрійте духовку до 190 градусів. Натріть рибне філе сумішшю подрібненого коріандру, паприки, зелені і солі. Випікайте протягом 25 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді, поливши винним оцтом або соком лимона. Тріску з коріандром також можна приготувати на пару.

Приємного апетиту! ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *