Дієтичний холодець 

?на 100грам – 127.65 ккал?Б / Ж / D – 25.13 / 2.73 / 0.54?

Складові:
Води 1 л
Куряча грудка 1 шт
Сіль перець
Лавровий лист
25 г желатину
1 яйце
зелень

приготування:
В 1 л води відварити куряче м’ясо (я брала грудку, інше просто не люблю). Варила з додаванням лаврового листа, солі і чорного перцю). Потім м’ясо вийняти і остудити, а в бульйоні розчинити (не кип’ятити!) 25 г желатину. Остигнувше м’ясо порізати (я люблю рвати вручну) на дно тарілки (я ще виклала варене яйце, можна додати моркву, зелень, буде взагалі яскраво) і залити бульйоном. Остудити і на ніч в холодильник.
Необов’язково використовувати саме грудку, підійде будь-яка частина курки, телятина, можна так само приготувати яловичий язик

Приємного апетиту! ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *