Картопля по-грецьки

?на 100грам – 100.8 ккал?Б / Ж / В – 2.35 / 2.72 / 17.44?

Складові:
картопля – 0,5 кг.
часник – 1 невеликий зубок
сік лимона – 1/4 склянки
сухий орегано – 1ч.л.
оливкова олія – ​​2 ч.л.
вода – 1/2 склянки
сіль, чорний перець – на смак
накришена петрушка

приготування:
Картопля (бажано молода) очищаємо і нарізаємо на половинки. Деко застилаємо фольгою і укладаєте картоплю. Приготуємо масу з оливкового масла, соку лимона, нарізаного часнику і орегано, заллємо нею картоплю.
Далі картоплю перчите, соліте, заливаєте водою і перемішуєте. Ставите в духовку, прогріту до 200 ° С, на 45-60 хвилин, не забудьте перемішувати. Коли картопля стане рум’яною і вбере рідину, тоді картопля по-грецьки готова. Прикрашаємо зеленню петрушки при подачі.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *