?Слоєний пиріг?

Дуже раджу спробувати цей пиріг, не пошкодуєте !!!

на 100г. 85,15ккал, Б / Ж / В 6,35 / 5,03 / 3,04

Складові:

Для тіста:
3 яйця,
1 ст. кефіру,
1-1 1/5 ст. борошна (щоб тісто було як на оладки),
1 ч.л. солі
1ч.л. соди погасити оцтом або 2 ч.л. розпушувача.

приготування:

Форму обов’язково вистелити папером для випічки, щоб сир залишився на пирозі.

Укладаємо шарами:
– Печериці консервовані 300 гр.
– Тертий сир 300 гр,
– Рис відварений 1 стакан (можна до напівготовності),
– Фарш 300 гр (разом з цибулею обсмажити),
– Морожена стручкова квасоля 300 гр

Залити зверху тістом і в духовку на 40 хв. при 175 град.

Коли спечеться – вийняти з духовки і залишити 20 хвилин постояти, трохи охолонути, а потім – перевернути на блюдо.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *